Poznati

I. D.

25. 01. 2021. 14:34 1

Iva Ilinčić: Stojim ovde zbog žena pre mene

Glumica Iva Ilinčić koja je profesora glume Miroslava Miku Aleksića prijavila za seksualno zlostavljanje, oglasila se na društvenim mrežama jakom porukom.

Iva je uz Milenu Radulović i još nekoliko devojaka odlučila da progovori o zlostavljanju kojem je, kako tvrdi, bila izložena tokom pohađanja časova glume u školi "Stvar srca".

Nakon izlaženja u javnost sa traumatičnom pričom, Ivi su podršku poslala brojne kolege. Ona se sada oglasila na Instagramu i podelila nekoliko reči kojim je pokušala da uputi na značaj priče o ovakvim stvarima.- Stojim uz milion žena koje su bile žrtve pre mene i razmišljam šta da uradim kako bih učinila ovu planinu višom, da bi sve one žene posle mene videle dalje - podelila je Iva reči nepoznatog autora i ubrzo dobila pregršt komentara.Podsetimo, Iva je prošle nedelje dala izjavu u Tužilaštvu, a njeno saslušanje trajalo je četiri sata.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati