Poznati

I. D.

24. 01. 2021. 16:44 0

Glumac koji je studirao sa Ivom Ilinčić: Ona mi je jedna od najbitnijih osoba

Glumac Nedim Nezirović, zvezda serije "Klan", oglasio se povodom slučaja zlostavljanja iz škole glume Mike Aleksića i tom prilikom pružio podršku koleginicama Ivi Ilinčić i Mileni Radulović.

Nezirović je bio na istoj klasi kao Iva, a sada je napomenuo da je celokupno dešavanje "doživeo lično".

- Ona je jedna od meni najbitnijih osoba u poslu i životu. Iva Ilinčić moja koleginica sa klase je više od koleginice! Mnogo sam sve ovo doživeo lično zato što je u pitanju neko ko meni puno znači. I tu je i Milena Radulović i devojke koje nisu izašle sa imenom i prezimenom, i smatram da je ovo jedan od najvažnijih događaja za sve nas - rekao je glumac i dodao:- Mislim da su one izašavši tako hrabro sa svojim imenima pred javno mnjenje govoreći o nekim najintimnijim i najtežim stvarima dale hrabrosti da neke druge devojčice iz Rume, Požarevca...Nekih manjih gradova koji nemaju tu moć i publicitet da prikupe toliko podrške. Šaljem mojim drugaricama puno, puno podrške. Mislim da je ovo što rade mnogo, mnogo važna stvar - zaključio je Ivin kolega.On je pre nekoliko dana na Instagramu objavio fotografiju na kojoj sa ostalim drugarima sa klase drži slogan "Nisi sama" koji se u poslednje vreme koristi kao vid podrške devojkama koje su preživele zlostavljanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati