Poznati

I. D.

24. 01. 2021. 15:24 1

Slavlje kod Novaka: "Volim te, mama"

Najbolji teniser sveta Novak Đoković čestitao je majci Dijani rođendan putem Instagrama.

Đoković nikada nije krio koliko je vezan za majku Dijanu. Ona je gotovo uvek na njegovim mečevima, tu je kako bi bodrila svog najstarijeg sina, koji je zahvaljujući njenim i očevim naporima uspeo da postigne neverovatne sportske uspehe.

Novakova ljubav prema majci je očigledna, a to je još jednom potvrdio najnovijom objavom na Instagramu.Najbolji teniser sveta postavio je njihovu zajedničku fotografiju i usput joj čestitao rođendan.Inače, Dijana je pre nekoliko godina govorila o teškim počecima njene porodice, kada je morala dosta da radi kako bi Novaku obezbedila uslove za treniranje.

- Mi smo imali mali biznis, restoran na Kopaoniku, koji nam je donosio prihod od kog smo mogli da živimo. Međutim, kako je njegova karijera postajala ozbiljnija, troškovi su bili sve veći. Radila sam po petnaest-šesnaest sati dnevno dok je on s tatom putovao po svetu, ali znala sam zašto to činim. Imali smo cilj i onda mi ništa nije bilo teško. Nisam kukala, volela sam to da radim jer sam činila to za svoju porodicu, za svoje dete - ispričala je Dijana za "Story".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati