Poznati

[ Izvor: Mediji ]

23. 01. 2021. 08:02 2

"Miro, voli te Zagreb, voli te Beograd!"

Festival Krokodil oprostio se danas od glumice Mire Furlan, podsećajući da je njen nastup na festivalu 2018. godine bio i poslednji boravak u Beogradu.

Na festivalu Krokodil za nju je bio rezervisan sofa intervju i gotovo sat vremena provela je u razgovoru sa Ivanom Velisavljevićem pred oduševljenom publikom koja ju je pozdravila salvom aplauza i ovacijama: „Miro, voli te Zagreb, voli te Beograd!“

Dan posle festivala, otišla je da poseti Milenu Dravić koja je u to vreme bila veoma bolesna, praktično na samrti i bila potpuno šokirana siromaštvom u kom je živela, navodi se u saopštenju. Beskrajno nas je rastužila vest da je otišla.

Ima nečeg duboko nepravednog u tome. Još ne možemo u potpunosti da verujemo da je nema. Prisećamo se trenutaka provedenih s njom, njene neobično pozitivne energije, njenog razoružavajućeg osmeha, njene prisutnosti i neposrednosti, dodaju iz organizacije festivala.

Saosećamo s Goranom, saosećamo s njihovom decom, saosećamo sa svima koji su je voleli i bili joj bliski. Gubitak Mire Furlan, ipak, kako to već biva s ljudima koji su veći od života samog, gubitak je za sve nas, navodi se u saopštenju festivala Krokodil.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati