Poznati

M. Z.

20. 01. 2021. 20:00 7

"Roditelji, da li je moguće da u očima dece niste videli patnju?"

Pevačica Neda Ukraden obratila se glumici Mileni Radulović, koja je u ispovesti otkrila da ju je nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala 17 godina i da se taj zločin kasnije ponavljao.

Neda Ukraden je podržala Milenu i javno joj se obratila putem svog Instagram profila, a njenu objavu prenosimo u celosti:

"Draga Milena, obraćam ti se kao žena ženi, ali i kao majka ćerki, jer bi mi to mogla biti! Kao žena kažem ti bravo. Bravo za to što si ovim hrabrim javnim iznošenjem grozota koje su se tebi i ko zna kojim sve devojčicama, dečacima dešavale, oslobodila svoju dušu i pustila da taj strasni teret polako odlazi iz tebe. A sada vidis i to koliko nisi sama.

Bravo zbog svih nesrećnih, prestrašenih osoba koje trpe nasilje, jer ih je sramota da prstom pokažu na uglednu osobu koja ih pre svega psihički zlostavlja, a koje si ti sada ohrabrila da o tome javno progovore! Bravo za to sto su ovim tvojim hrabrim činom pale maske "kreativnih" psihopata, koji su studiranje, pogotovu lepih umetnosti i ko zna čega još, pretvorili u najružniju noćnu moru, doživotnu traumu mnogim mladim ljudima!

Bravo jer si skrenula pažnju na licemeran odnos u društvu prema devojkama koje svoje breme straha, patnje i nesreće ne smeju da iznesu jer će biti žigosane! Bravo jer si sprečila da se zlo dalje širi i zaražava neke nove žrtve!

A kao majka pitam se, a pitam i roditelje, da li je moguće da niste videli u očima svoje dece suze, patnju, nesreću, očaj, strah, poniženje, bespomoćnost posle časova sa nekim koga plaćate, a on uništava radost, samopouzdanje i normalan psihički razvoj vašeg deteta?

Da li je želja da vam dete bude glumica, glumac jača od poimanja o tome šta sve proživljavaju, šta se stvarno dešavalo na tim horor treninzima primernijim kakvoj Legiji stranaca, nego učenju dramskih umetnosti?

I najzad, sad sam shvatila zašto je žena u našim filmovima uglavnom (čast izuzecima) tretirana ili kao jadnica- ružna, glupa i nesrećna domaćica koja rađa decu, a koju muž vara, tuče i zlostavlja ili kao ku*va koju baja puni lovom, šamarima, prahom! Zato jer ga pišu i režiraju razne kreativne psihopate! Bože, pomozi ovoj deci", navela je u objavi Neda Ukraden.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati