Poznati

I. D.

18. 01. 2021. 15:14 4

"Deca su osetila agresiju, moj sin je udario Aleksića"

Glumac Branislav Lečić ispričao je kako je nakon jednog incidenta odlučio da ispiše svoju decu iz poznate škole glume Miroslava Mike Aleksića, optuženog za zlostavljanje učenica.

Aleksić je pre dve večeri priveden organima reda, a u međuvremenu se oglasio veliki broj javnih ličnosti koje su iskazale podršku glumici Mileni Radulović. Ona je poznatog učitelja prijavila da ju je seksualno zlostavljao 2012. godine dok je bila jedna od učenica u njegovoj školi.

O celom slučaju je u Jutarnjem programu Prve televizije govorio i glumac Branislav Lečić koji je napomenuo da su njegova deca pohađala pomenutu školu i da nisu imala pozitivna iskustva.- Ja sam iz iskustva glumca to želeo i zajedno sa svojom prvom suprugom sam i Ivana i Anu u godinama kad su pošli u školu dao tamo. Bili su godinu dana, ali reakcije mog sina, a boga mi i ćerke su bile takve da im je smetalo što viče na času, vređa, čak je postojao i jedan incident koji se desio na kraju godine. Moj sin stežući pesnice od nekog naboja i mržnje, udario je Miku nogom u cevanicu - prisetio se Lečić i dodao:

- Sin mi nikada nije bio agresivan, ne znam zašto bi se tako ponašao, ja sam poslušao decu i rešio da ih izdvojim iz škole koja ih muči. To iskusvo mi je ostalo zapečaćeno - ispričao je Lečić i objasnio da su deca osetila neku agresiju u školi, koja u njihovoj porodici nikada nije bila prisutna, jer se sve rešavalo mirnim tonom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati