Poznati

I. D.

17. 01. 2021. 16:07 3

Nataša Ninković: Uznemirena sam, da sam znala, prva bih reagovala

Glumica Nataša Ninković navela je da nije znala šta se dešavalo iza zatvorenih vrata u školi Miroslava Mike Aleksića i da bi svakako "prva reagovala" da su informacije došle do nje.

- Čitam upravo sve što se dešava, uznemirena sam, ne znam šta bih vam uopšte rekla. Ne mogu još uvek da dođem sebi. Prvo, svaka čast Mileni na hrabrosti. Bili smo svedoci poslednjih godina raznih takvih ili sličnih dešavanja, čak je jedan bio i u našoj profesiji, ali ovo mi je još jezivije zato što je reč o maloletnicama, znači reč je o deci. Čitam i po nekoliko puta... Ta grupa mi liči na neki kult, počinje neki čas sa "Oče naš", a onda zvati decu u kancelariju... Prosto mi je, do te mere, monstruozno. Nadam se da će Tužilaštvo i nadležni organi u ovom slučaju zaista da odrade svoj posao, a ne kao u slučaju nekih moćnih, političkih, lokalnih bolesnika koji su, znamo, ostali potpuno bez konsekvenci, ikakvih - rekla je Ninković za "Telegraf".

Ona je dodala da je bila potrebna velika hrabrost za izlaženje u javnost sa ovakvim iskustvom.- Hrabrost je velika i ne mogu ni da zamislim kroz šta je prošla. Još su mi gori ovi komentari "zašto je ćutala?" ili tako nešto što sad upravo čitam, pa možda i nepovezano pričam, jer prosto sam pod takvim utiskom. Ne mogu da dođem sebi, kao da gledam neki loš film koji se dešava van nas - rekla je glumica.

Na pitanje da li je poznavala Miku Aleksića, Ninković je odgovorila potvrdno.- Da, poznavala sam ga i šokirana sam zato što - ni na kraj pameti... Znam i neke ljude koji imaju jako dobra iskustva sa njim. Meni lično možda nije odgovarao njegov metod, ali on taj svoj metod, način prilaska deci, on to nije krio. Tačno se znalo kako on radi. Meni se lično to nije sviđalo. Nisam volela da bilo ko sem mog muža i mene ima takav uticaj na moju decu.

Upitana da li je ikada načula slične priče, glumica je oštro negirala.

- Nikad! Nikad u životu. Naprotiv. Ako je neko odustajao, odustajao je zato što mu nije odgovaralo, zato što je on bio direktan, zato što je tražio veliku disiplinu i to prosto nekima nije odgovaralo. Nikada nisam prisustvovala njegovim časovima i stvarno ne znam. Ali, u životu nikad! Niko. To su meni takve stvari na koje bih, da sam čula, ili neku insinuaciju imala nekad, ja bih prva reagovala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati