Poznati

I. D.

17. 01. 2021. 15:37 1

"Kao otac dve devojčice... Otvorena je zona sumraka"

Pevač Vlado Georgiev uputio je reči podrške glumici Mileni Radulović nakon intervjua u kojem je optužila poznatog beogradskog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje.

Nakon što je u intervjuu za "Blic" govorila o seksualnom zlostavljanju koje je doživela kada je imala 17 godina, a za koje je optužila dobro poznato ime u svetu glume - učitelja Miroslava Miku Aleksića, na društvenim mrežama se oglasio veliki broj javnih ličnosti koje su joj ponudile reči podrške.

Svoj stav je sada podelio i Georgiev koji je na Tviteru čestitao Mileni na snazi da podeli ovo iskustvo sa javnošću.- Samo ću reći, kao otac dve devojčice: puna podrška za hrabre devojke koje su progovorile o zlostavljanju… Nadam se uskoro nekom konkretnijem ishodu i iscrpnim informacijama u vezi sa ovim slučajem… Svaka čast Mileni Radulović što je skupila snagu da se otvori ova zona sumraka - napisao je poznati kantautor.Podsetimo, Milena je svoju ispovest podelila sinoć i navela da se za ovaj korak odlučila nakon "teške unutrašnje borbe".

- Sve je pažljivo isplanirao. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Osim toga što vam se sve to dešava, uvek je tu bio i strašan osećaj da je tu, u blizini, gomila druge dece. Nadam da će se same javiti i sve prijaviti. Mnoge su sada majke i bolje razumeju da silovanje dece mora biti zaustavljeno. Ne samo ovo, nego i svako drugo silovanje - rekla je glumica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati