Poznati

I. D.

17. 01. 2021. 11:06 13

Glumica o školi Mike Aleksića: Odande nisam izašla bez trauma

Glumica Hana Selimović pružila je podršku koleginici Mileni Radulović koja je optužila poznatog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje.

Selimović je u tekstu koji je objavila na Fejsbuku navela da je pohađala istu školu, ali da nije bila žrtva zlostavljanja.

- Ja sam 13 godina išla u tu dramsku grupu. Nisam doživela njen scenario. Dakle nisam bila seksualno zlostavljana. Ali odande nisam izašla bez trauma. I to nezanemarijivih. I to svi ljudi koji me bolje poznaju, znaju - napisala je Hana i dodala:- Olakšavajuće je znati da to nije neko nedodirljivo zlo koje se perpetuira, bez ikakvih posledica, bez sumnje, olakšanje je da te stvari ipak ne mogu da prolaze večno uz još aplauze o vrsnoj pedagogiji. Dugo nakon odlaska odatle sam se osećala usamljeno u svom doživljaju grupe, ali sam tada, kao i dalje veoma mlada osoba prosto zanemarila činjenicu da je tu mnogo uplašenih i ko zna kojim sredstvima obeshrabrenih ili ucenjenih devojaka koje ćute. Sada više ne. Ono sto pak jesam znala je da deci mojih prijatelja nikada ne bih rekla, idite na tu audiciju.- I da, kao što kaže Milena, ovo nije nikakav me too pokret, ovo je situacija u kojoj se radi o zlostavljanu maloletnica. Zagrljaj za Milenu, i svaku drugu devojku koja je doživela, preživela i sada istupila - zaključila je glumica.

Podršku Mileni Radulović pružila je i ćerka Dragana Bjelogrlića, Mia, koja je na Tviteru prenela njen intervju i navela da je u pitanju "najvažniji tekst ove godine".Oko ovog slučaja oglasila se i glumica i voditeljka Marijana Mićić.- Horor! Naježim se kad pomislim da sam kao neko ko je tu školu pohađao, mnogoj deci tu istu školu sa oduševljenjem preporučivala! Ogromna podrška devojkama - napisala je ona na Instagramu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati