Poznati

Direktno.rs

16. 01. 2021. 16:55 2

Otkriven uzrok smrti sina zvezde "Mućki"

Arči Lindherst, sin glumca Nikolasa Lindhersta, najpoznatijeg po ulozi Rodnija u "Mućkama", preminuo je u septembru sa 19 godina, a njegova mama Lusi je sada otkrila da je umro od krvarenja u mozgu.

Mladi glumac pronađen je mrtav u svom domu u Fulamu. Nakon što je ove nedelje objavljeno da je istraga o Arčijevoj smrti prekinuta, Lusi Lindherst podelila je da je njen sin umro u snu.

Arči je pretrpeo intracerebralno krvarenje uzrokovano akutnom limfocitnom leukemijom. To je stanje toliko retko da od njega godišnje umre oko 800 ljudi, piše "The Mirror".Lusi je rekla kako su ona i njen suprug, zvezda "Mućki", saznali mučne detalje pre Božića, nakon druge obdukcije.

Napomenula je kako su ih doktori uveravali da nisu mogli ništa da učine jer Arči nije pokazivao znakove bolesti.- Svet je potpuno drugačije mesto bez njega. Voleo je život, cenio je sve u njemu i svaki trenutak koji mu je dat. Uvek je pevao i bio pun energije i strasti za sve čime se bavio. Nedostaje nam svakog dana - rekla je njegova mama.

Arči je sledio očeve korake i glumio je u hit seriji CBBC-a "So Awkward", koja je pratila život grupe srednjoškolaca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati