Poznati

Direktno.rs

15. 01. 2021. 09:11 1

Ivan Bosiljčić o braku, muškosti i vaspitavanju ćerke

Ivan Bosiljčić važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na domaćoj sceni, ali on često ističe važnost braka i tradicionalnih vrednosti u društvu.

Bosiljčić je osvojio srca domće publike nakon uloga u brojnim televizisjkim serijama među kojima su "Ranjeni orao", "Greh njene majke", "Nepobedivo srce" i od nedavno "Urgentni centar".

Rođen je u Užicu na današnji dan, godinama važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na domaćoj sceni, ali njegovo srce pripada pevačici Jeleni Tomašević sa kojom ima ćerku Ninu.Ivan neretko sa publikom deli stavove o najrazličitijim temama. Važi za čoveka privrženog tradicionalnim vrednostima, a ovom prilikom izdvajamo nekoliko njegovih pogleda na neke segmente života.

O braku…

- Brak je zadatak kojim se treba baviti. On se mora negovati. Bavljenje brakom nije samo stvar braka i kuće, već kako se vi odnosite na ceo svet. Ako uređujete svoj život u odnosu na druge sfere, dolazite kući mirni i čisti. Kuća nije mesto gde vi puštate sve svoje ventile. Bračni partner ne bi trebalo da bude neko ko trpi sve vaše muke. Nego vi treba da budete iskreni, a on da vam pomogne da taj problem koji imate rešite. Ali sve što možete sami, posebno što se tiče poslovnih stvari to treba sami da gurnete i rešite, da za svoju ženu i svoje dete budete dobri.

O vaspitavanju ćerke…

Jelena i ja neprestano podsećamo jedno drugo, često i naglas pred detetom, da u životu ništa nije fatalno, jer za sve postoji rešenje. To i pokazujemo Nini svojim ponašanjem. Trudimo se da joj praktično približimo našu tradiciju i našu veru, jer kakvo god vreme da bude i gde god da se nalazi, znajući svoju tradiciju moći će jasno sebe da pozicionira u odnosu na svet. A poznajući svoju veru, nikad neće imati osećaj da je sama.

O muškosti…

- Šire gledano, meni se sviđa naš muški mentalitet. Naročito je cenjen u drugim narodima, na primer, u Rusiji neprestano ističu našu mužestvenost. U savremenim šablonima, kad se pomene izražavanje emocija, odmah se misli na muško-ženske odnose. Ali ne zaboravimo da se prava emotivnost čoveka vidi i u odnosu prema detetu, roditelju, otadžbini... Mislim da je pravi muškarac onaj koji je spreman da da sve od sebe za bližnje, i život ako je potrebno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati