Poznati

Direktno.rs

10. 01. 2021. 16:59 1

Zeka Milioner u Dubaiju: "Radim kao šef produkcije"

Ivan Zeljković, poznatiji kao "Zeka Milioner", nekada je vodio popularni kviz "Želite li da postanete milioner", a danas živi i radi u Dubaiju.

Zeljković je stekao regionalnu slavu kao voditelj ovog legendarnog kviza, ali je po završetku snimanja u potpunosti nestao sa malih ekrana.

On je 2010. godine doneo odluku da napusti Srbiju, a kao novo mesto za život odabrao je Dubai.Sada je otkrio čime se bavi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

- Šef sam produkcije u kompaniji i moj posao je producent u digitalnim medijima. To se pre svega odnosi na video, ali i na druge metode koje su sada veoma aktivne. Video je stvar koja je u mom glavnom fokusu, pogotovo što je u velikoj ekspanziji, što me čini presrećnim. I svih onih dvadesetak godina koje sam proveo na radiju, pa na televiziji daju odlične rezultate - rekao je Zeljković za "Blic".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati