Poznati

Direktno.rs

09. 01. 2021. 07:00 0

Poznati koji su oženili "devojke iz komšiluka" (FOTO)

Glumac Met Dejmon jednom je, govoreći o svojoj supruzi Luciani Baroso, rekao da je imao sreće što se zaljubio u "običnu" devojku. S obzirom na to da njihov brak traje već 14 godina, čini se da je u pravu.

Iako vam se možda čini da su ljubavne priče u kojima se slavni glumac zaljubi u običnu devojku iz komšiluka rezervirane samo za filmska platna, Met Dejmon i još šest slavnih muškaraca dokazuju da su ovakvi scenariji itekako mogući i u stvarnom životu.

Oni partnerke nisu birali na osnovu toga da li je poznata ličnost ili iz neke slične branše, već su prepoznali njihove druge kvalitete i odabrali ih za životne partnerke.1. Met Dejmon i Luciana BarosoPar se venčao u decembru 2005. godine, a glumac je svoj buduću suprugu upoznao dok je radila kao barmen u jednom baru u Majamiju u kojem je on boravio za vreme snimanja filma.

Članovi filmske ekipe nagovorili su ga da ode s njima na piće, a onda je s druge strane prostorije pune ljudi ugledao Lucianu.

Kaže da ne zna kako bi im se putevi sreli da se taj dan nije naterao da ode na piće. Par je 2013. obnovio zavete.

2. Džeri Sajnfeld i Džesika SklarPar se venčao u decembru 1999. godine, a upoznali su se u jednoj teretani u Njujorku. Sklar je nosila slušalice i punila bocu vodom kada joj je prišao Džeri.

U to vreme ona je prolazila kroz teško razdoblje, a on ju je pokušao nasmejati, no njoj nije bilo do zabave. Ipak, Džeri nije odustao, opet joj je prišao i rekao nešto smešno i ona je jednostavno morala da se nasmeje.

U to vreme Sklar je radila kao izvršna direktorka odnosa s javnošću Tomija Hilfigera, a dva meseca ranije venčala se sa sinom pozorišnog magnata Roberta Nederlandera, Erikom Nederlanderom.

Brak očigledno nije štimao jer ga je malo nakon susreta sa Sajnfeldom prekinula, a godinu dana kasnije njih dvoje su se verili.

3. Edi Redmejn i Hana BegšouPar se venčao u decembru 2014. godine, a njihova priča počela je prijateljstvom. Redmejn je pohađao englesku školu za dečake Eton, dok je Begšou pohađala susedni internat za devojke.

Kada su Begšou i njene kolegice organizovale humanitarnu modnu reviju, Redmejn se dobrovoljno prijavio za izlazak na pistu bez majice. Kasnije se prisetio da devojkama na pisti i nije baš zapeo za oko, no jedna ga je primetila i počelo je 12 godina dugo prijateljstvo.

Na kraju su Hana koja se bavi odnosima s javnošću i glumac započeli vezu 2012. godine, a iste su se godine prvi put zajedno pojavili i na crvenom tepihu.

4. Patrik Dempsi i Džilijan FinkPar je u braku od aprila 1999. godine. Glumac je suprugu upoznao u njenom frizerskom salonu "Delux" 1994. godine.

Kada je ova frizerka na popisu mušterija ugledala ime Patrik Dempsi mislila je da se radi o šali, a onda se šokirala kada je pravi Patrik Dempsi došao na šišanje. Istovremeno, bila je i jako srećna jer joj je bio sladak.

U to su vreme oboje bili u vezama s drugim ljudima, ali nakon tri godine redovnih termina za šišanje završili su zajedno.

5. Alek Boldvin i Hilaria TomasVenčali su se u junu 2012. godine, a upoznali su se 2011. u jednom veganskom restoranu u Njujorku.

Hilaria je stajala kraj vrata kad joj je prišao glumac i rekao joj da je mora upoznati. Boldvin je kasnije rekao da njegova prva rečenica i nije bila previše pametna.

Kad su se upoznali Hilaria je imala 27 godina i radila je kao instruktorka joge u studiju u čijem je otvaranju učestvovala nakon diplomiranja na njujorškom univerzitetu.

6. Vins Von i Kajla VeberPar se venčao u januaru 2010. godine, a upoznali su se na jednom venčanju 2008. godine.

Veber je odrasla na maloj farmi u mestu Bleki koje broji oko 400 stanovnika, a u vreme upoznavanja s glumcem radila je kao agent za nekretnine.

- Budući da je živela daleko, ispočetka sam bio nervozan zbog veze s njom jer je bila jedna od najboljih prijateljica iz detinjstva supruge mog prijatelja. I ako nešto u takvoj situaciji pođe po zlu, bude neprijatno - ispričao je jednom prilikom glumac koji je rekao da je dobra stvar što je njegova supruga "žena iz komšiluka".

Na početku veze razmenjivali su mejlove i telefonske pozive i već tada postali nerazdvojni.

7. Kristijan Bejl i Sibi BlazicPar se venčao u januaru 2000. godine.

Blazic je radila kao lična asistentkinja Vinone Rajder, a glumca je upoznala na jednom od roštilja koje je organizovala Vinona.

Kasnije su pobegli u Las Vegas gde ih je navodno venčao imitator Elvisa Prislija. Bejl je imao 26 godina, a Sibi 30.

Kada je Bejl osvojio Oskara za najboljeg sporednog glumca u filmu "The Fighter" novinarima je rekao da je njegova supruga za vreme njihovog braka morala da bude udata za mnoštvo različitih likova.

-Znam da bi sve ovo bilo nemoguće bez nje. Ona je tako dobra, snažna žena - rekao je tada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati