Poznati

Direktno.rs

08. 01. 2021. 06:00 0

PUSTINJSKA KRALJICA Naomi Kembel oduzima dah (FOTO)

Manekenka i supermodel Naomi Kembel podelila je sa pratiocima na Instagramu nekoliko ranije neobjavljenih fotografija.

Jedna od najuspešnijih manekenki na svetu i "živa legenda" modnih pista devedesetih godina prošlog veka, objavila je nekoliko fotografija koje nikad ranije nisu videle svetlost dana.

U pitanju je nekoliko slika na kojima Naomi pozira u pustinji.- Tačno sam tamo gde treba da budem. Nigde i slobodna - napisala je Kembel koja je nedavno zakoračila u petu deceniju života.- Prvo bih želela da se zahvalim svima na lepim rođendanskim željama. Jako sam zahvalna na svim sjajnim ljudima koje imam u životu, ali i na 50 godina na ovoj divnoj planeti. Zaista nisam mislila da ću biti ovde toliko dugo, hvala svima koji ste me trpeli tokom uspona i padova - napisala je tada manekenka koja je krajem prošlog veka, na vrhuncu karijere, bila poznata po javnim ispadima besa.

Ona je o tim problemima govorila godinama kasnije, napomenuvši da smatra da je uzrok takvom ponašanju nesrećno detinjstvo koje je imala. Čini se da su ti dani iza nje i da joj je ostala samo zahvalnost za ljude koji su ostali uz nju bez obzira na sve.- Moj životni put je bio izuzetno ispunjen, ali stalno moram da se podsećam da nisam završen projekat, da je potrebno da stalno rastem i učim. Hvala svima na istrajnosti sa mnom, bez vas ne bih bila ovde - poručila je Kembel.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati