Poznati

Direktno.rs

05. 01. 2021. 15:23 1

Kim i Kanje se definitivno rastaju: Komuniciraju samo zbog dece

Kanje Vest je pre nekoliko meseci šokirao svet nakon što je objavio da želi da se razvede od supruge Kim Kardašijan. Par još uvek živi odvojeno, a reper ne planira da se vrati u Los Anđeles kod supruge i dece.

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan i reper Kanje Vest priznali su kako je njihov brak “zapravo gotov”, jer ne planiraju više da žive zajedno, prenosi “Mirror”.

Kim trenutno živi u Los Anđelesu sa četvoro dece, a Kanje je ostao na svom ranču u Vimingu. Par već nekoliko meseci živi odvojeno, iako su zajedno provodili vreme, oni ipak ne planiraju ponovo da počnu zajednički život.

- Kanje je uzeo vreme i prostor za sebe. Radi na sebi i puno vremena provodi na ranču. Čini se kako ne namerava da se vrati u Los Anđeles, a i Kim je saglasna sa tim - rekao je blizak izvor paru za strane medije.

- Par se trudi da im život bude normalan. Svakodnevno komuniciraju zbog dece - dodao je izvor, pa rekao kako njih dvoje verovatno neće podneti zahtev za razvod, barem ne u skorije vreme, te da im odgovara što žive odvojeno.

- Ovo traje mesecima. Oni i dalje neprestano razgovaraju i čini se da su zadovoljni - zaključio je izvor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati