Poznati

Direktno.rs

04. 01. 2021. 17:55 3

Glumica objavila da joj je ćerka gej, oslovljava je sa "oni"

Glumica Bizi Filip otkrila je da joj je ćerka pre dve godine priznala da je gej i da od tada svoju naslednicu oslovljava sa "oni".

Birdi danas ima 12 godina, a kako je ispričala Filips, ona joj je "dala dozvolu" da o njenoj seksualnosti priča u javnosti.

Bizi je nakon toga odlučila da o tome progorvori u jednoj emisiji.- Birdi nam je prvi put rekla da je gej kada je imala deset godina - izjavila je glumica u podkastu.Ona je dodala da njena ćerka preferira da joj se ljudi obraćaju sa zamenicom "oni", a ne "ona".

Podsetimo, i slavna holivudska glumica Elen Pejdž je nedavno obelodanila da je transrodna osoba.- Zahvalan sam na svim divnim ljudima koji su me podržavali tokom mog putovanja. Rečima ne mogu da opišem kako je odličan osećaj kada napokon voliš samog sebe dovoljno da postaneš ono što zaista jesi. Svim trans osobama, koje se bore sa maltretiranjem i time da ne vole sami sebe, želim da poručim da ih vidim i da ih volim i da ću učiniti sve što mogu da bi ovaj svet bio bolji - napisala je Elen koja je u međuvremenu odlučila i da joj novo ime bude Eliot.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati