Poznati

Direktno.rs

31. 12. 2020. 09:12 1

Dino Merlin: Moja veza s publikom u Srbiji je izdržala sva iskušenja

Popularni kantautor Dino Merlin govorio je o odnosu sa srpskom publikom i iskušenjima u mladosti.

Merlin je više puta govorio o teškim počecima karijere kada je bio suočen sa nemaštinom i neprestanom borbom.

- Da sam imao sve što sam želeo, verovatno ne bih postao ovo što sam sad. Ne bih znao vrednost mnogih stvari koje su važne u životu. Skromno detinjstvo mi je predstavilo crno-beli svet u kojem živimo, svet onih koji imaju i mnogih koji nemaju. Za mene borba nije bila stvar izbora, već način života i opstanak - ispričao je pevač u razgovoru za "Story".U medijima se stvorila slika o komplikovanom odnosu koji Merlin ima sa srpskom publikom. Da li je zaista tako?

- Na moje veliko zadovoljstvo, moja publika u Srbiji je brojna. Tako je bilo i u bivšoj zajedničkoj državi, a tako je i sada. Sa svojom publikom nemam nikakav nesporazum. Moje pesme su same našle svoj put, kao što je publika našla svoj put do mene i mojih pesama. S publikom imam svugde isti odnos, vežu nas pesme. Jaka je to veza. Ponekad slepa kao ljubav - naveo je on i dodao:- Ta veza je preživela i medijske nasrtaje, s obe obale Drine. Ipak, mediji su nam sudbina, ali ja sam po opredeljenju maratonac, iako sklon čestim sprintovima, nisam trkač na kratke staze. Veza s mojom publikom u Srbiji je izdržala sva iskušenja, sve vrtloge vremena u kojem živimo. I ne samo da je opstala već buja, cveta i donosi nove mirise kao zajedničku nagradu - zaključio je muzičar.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati