Poznati

Direktno.rs

23. 12. 2020. 22:01 0

Glumica želi još scena seksa u kojima je žena starija

Poznata engleska glumica Ema Tompson zamerila je scenaristima što gotovo nikad ne smišljaju romantične scene u kojima je žena znatno starija od partnera.

Tompson se u nedavnom intervjuu osvrnula na nedostatak ljubavnih ili scena seksa u kojima je partnerka starija. Kako je napomenula, obrnutu situaciju često možemo da vidimo u filmovima i serijama i to predsttavlja apsurd.

- Nikada nisam videla stariju ženu sa mlađim muškarcem na ekranu, dok je obrnuta situacija čini se potpuno prihvatljiva - navela je glumica i dodala:- Sasvim je prihvatljivo da Džordž Kluni, koji je inače divan, ima nekoga ko je 30 godina mlađi od njega. A, ako treba da nađu glumca koji će glumiti sa mnom u romantičnom smislu, moraće nekoga da ekshumiraju jer imam 61 godinu - našalila se Ema.

- Da li razumete o čemu pričam? Potpuno je neuravnotežena situacija. Da bi se promenili stavovi u životu, to prvo moramo promeniti na ekranu - zaključila je

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati