Poznati

Direktno.rs

22. 12. 2020. 11:02 0

Bojana Maljević: Neću sad o bolesti, ali čuvajte lekare

Glumica i producentkinja Bojana Maljlević pozitivna je na koronavirus i kako je nedavno napisala na Tviteru ima obostranu upalu pluća izazvanu ovom infekcijom.

Sada se ponovo oglasila, uputivši apel pratiocima na ovoj društvenoj mreži.

- Nemam nameru da pričam o toku bolesti dok se ne izlečim. Ali jedno imam potrebu da vam kažem: čuvajte lekare. Na izmaku su snage. Pomozite im. Veliki heroji, koji su sa pacijentima svakog dana. Divim im se. Imaju teške kliničke slike jer su jako izloženi. I opet su tu, sa nama - napisala je Maljević na Tviteru.Podsetimo, Maljević je informaciju o tome da je pozitivna na koronavirus objavila nedavno na Tviteru:

- Iz ugla osobe sa obostranom upalom pluća, izazvanom Covid-19, većina stvari o kojima pišete deluje potpuno nebitno. Ipak, ima onih koji nikada ne zanemaruju suštinu i detalje, spasonosne za razvijanje zdrave inteligencije i neophodnog humora. Čuvajte se - stoji u njenoj objavi.Glumici su ispod ovog statusa pratioci na pomenutoj društvenoj mreži uputili reči podrške i želje za brzo ozdravljenje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati