Poznati

Direktno.rs

22. 12. 2020. 09:10 0

Zbog nekadašnjeg "Anđela" gori Instagram (FOTO)

Alesandra Ambrosio, slavna Brazilka koja se sa titulom "Viktorijinog anđela" pozdravila pre nekoliko godina, ovih dana ne prestaje da izaziva pažnju na društvenim mrežama, a sve zbog slika kojim dokazuje da i dalje izgleda apsolutno nestvarno.

Lepa manekenka je u aprilu napunila 39 godina, više ne šeta pistama kao "Viktorijin anđeo", ali još uvek privlači pažnju izgledom.

Alesandra je ovih dana objavila nekoliko fotografija na društvenim mrežama kojim je dokazala da i na pragu pete decenije izgleda fantastično.Ambrosio i dalje može da stane rame uz rame sa sada aktuelnim mlađim koleginicama, a za to je, osim dobre genetike, zaslužan i njen trener sa kojim redovno vežba posebnu kombinaciju sambe, kapoire i aerobika.

- Moj režim vežbanja najviše se promenio nakon što sam rodila decu, jer pre nisam stvarno vežbala. Mislim da je vrlo važno voditi zdrav način života koja uključuje uravnoteženu ishranu i vežbanje - otkrila je nedavno manekenka.- Nikada nisam bila ljubitelj trčanja, ali u poslednje vreme to radim i takođe sam smislila različite načine kako da uvrstim kardio u svakodnevnu rutinu. Umesto da trčim u zatvorenom prostoru, trčim u svom kraju, šetam sa prijateljima ili igram odbojku na plaži - ispričala je Alesandra.Ona je majka dvoje dece: ima ćerkicu Anju i sina Nou.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati