Poznati

Direktno.rs

20. 12. 2020. 15:56 0

Najplaćeniji Jutjuber ima DEVET godina: Zarađuje milione

Devetogodišnji Rajan Kaji treću godinu zaredom je najplaćeniji Jutjuber, sa zaradom od neverovatnih 29,5 miliona dolara.

Dečak je na taj način ponovo zaradom potukao sve starije Jutjub zvezde i čvrsto se zadržao na poziciji najplaćenijeg korisnika ove platforme. Maleni Rajan na Jutjubu ima neverovatnih 27,9 miliona pretplatnika, ali novac koji zarađuje na Jutjubu je samo kap u moru njegovog bogatstva.

Klinac ima vlastiti brend igračaka i odeće koji vredi 200 miliona dolara, a nedavno je potpisao i višemilionski ugovor s TV kućom Nickelodeon koja će uskoro prikazivati njegovu seriju.Rajan se bavi recenzijom igračaka na Jutjubu. Prvi video snimio je 2015. godine nakon što je video svog vršnjaka na ovoj platformi i požalio se mami da bi trebalo i on da ima svoj profil, baš kao i ostala deca.Njegova porodica (koja je svoje pravo prezime Guan promenila u njegovo Jutjub prezime Kaji) sada vodi devet kanala. Kajijev najpopularniji video "Huge Eggs Surprise Toys Challenge" ima više od dve milijarde pregleda, što ga čini jednim od 60 najgledanijih videozapisa ikada na Jutjubu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati