Poznati

Direktno.rs

11. 12. 2020. 21:58 4

"Nisam dobro, ubili su ga" Pogubljen prijatelj Kim Kardašijan

Sjedinjene Američke Države pogubile su u četvrtak osuđenog zločinca Brendona Bernarda, uprkos glasnim protestima. Među onima koji su se borili za njegov život bila je i Kim Kardašijan Vest, koja je celog dana odbrojavala do smaknuća, a otkrila je i da se telefonski čula s njim.

- Nisam dobro sad. Ubili su Brendona. On je potpuno promenio svoj život. Bio je pun nade i pozitivan do kraja. Žao mu je što je naneo bol drugima. Dok je bio u stolici, nazvao me njegov advokat koji je s njim obavio poslednji razgovor. Rekao mi je da je Brendon rekao da me voli i da želi da mi zahvali - napisala je Kim nakon što je potvrđeno da je pogubljenje izvršeno.

Pet sati ranije napisala je da je razgovarala s Brendonom poslednji put i da joj je to bio najteži poziv ikad.- Nesebičan kao uvek, mislio je na svoju porodicu i brinuo se jesu li dobro. Rekao mi je da ne plačem jer borba nije gotova. Kad mi je rekao da je klaustrofobičan i da su mu ponudili sedativ da ga smire pre nego završi u stolici i da ne želi da paniči, izgubila sam se. Morala sam da ugasim mikrofon na telefonu da me ne čuje kako plačem - objavila je Kim.

- Sat vremena do pogubljenja Brendona Bernarda. U Americi je Dan ljudskih prava, a mi ćemo pogubiti nekog ko je imao 18 godina u vreme zločina, nije ubica i promenio se od tad. Sramotno - komentirisala je rijaliti zvezda u toku jučerašnjeg dana.Bernard je osuđen na smrt 2000. godine zajedno sa suučesnikom Kristoferomm Vialvom zbog krađe automobila i ubistva Toda i Stejsi Begli na udaljenom delu vojne baze Fort Hud u Teksasu.

Vialva je oteo i upucao par iz neposredne blizine dok su ležali u prtljažniku automobila. Nakon toga, Bernard zapalio automobil. U vreme zločina Bernard je imao 18, a Vialva 19 godina. Trojica ostalih uključenih u otmicu i ubistvo nisu bili punoletni kad se zločin dogodio i izbegli su smrtnu kaznu. Dvoje je već pušteno iz zatvora.

Pola miliona ljudi potpisalo je peticiju tražeći od predsednika Donalda Trampa da mu zameni smrtnu kaznu doživotnim zatvorom, ali bezuspešno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati