Poznati

Direktno.rs

11. 12. 2020. 10:23 2

Goca Tržan ponosna na stomak: "Naučila sam da ga volim"

Pevačica Goca Tržan poslala je snažnu poruku svim ženama koje se muče sa samopouzdanjem zbog fizičkog izgleda.

Tržan je oduvek privlačila pažnju pojavom i britkim komentarima, a ovog puta je odlučila da putem Fejsbuka poruči ženama da je bitno da vole svoje telo.

Iako se nakon porođaja mučila sa viškom kilograma, Goca je otkrila da joj stomaić koji je ostao ne predstavlja veliki problem.- Koliko god da smršam ostane mi taj donji stomačić, pa ga uvlačim kad poziram, pa ga stežem, pa se nameštam... ali šta ću, imam ga, moj je, posle porođaja se još malo i uvećao, ali sam naučila da ga volim. Za sve stomačiće i stomačine ovog sveta - napisala je pevačica ispod fotografije u uskoj pink haljini.Ona je pre nekoliko meseci na Instagramu poručila da stari dostojanstveno.

- Naravno da starim. I to sa velikom zahvalnošću što sam zdrava i mogu još da budem produktivna i jaka. I nikad se nisam osećala bolje u svojoj koži, ne zato što sam lepša, zgodnija, što imam manje bora, nego zato što sam svesnija! Svesnija sebe i svojih mogućnosti, svih ljubavi koje me okružuju, svega što hoću i neću i saznanja da baš ništa ne moram. I starim dostojanstveno i neopterećeno, aktivno i negovano. Što i vama želim - napisala je tom prilikom Goca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati