Poznati

Direktno.rs

10. 12. 2020. 11:23 1

Vreli selfi u ogledalu: Manekenka potpuno obnažena (FOTO)

Manekenka Emili Ratajkovski pokazala je kako izgleda u poodmakloj trudnoći.

Ratajkovski je u žižu javnosti dospela 2013. godine kada se pojavila u spotu Robina Tika za pesmu "Blurred Lines". I tada je kroz nekoliko scena pokazala obnaženo telo, pa mnogi smatraju da joj je to bila "odskočna daska" za dalji uspeh u karijeri.

Od tog momenta krasila je naslovne strane modnih magazina, ali je njeno najjače oružje društvena mreža Instagram. Putem ove platforme Emili redovno objavljuje fotografije koje ne ostavljaju mnogo mašti.Ratajkovski se 2018. godine udala za dugogodišnjeg partnera Sebastijana Bera Meklarda, a pre nekoliko nedelja je saopštila da je u drugom stanju. Od tog trenutka je nekoliko puta viđena na ulicama Los Anđelesa kako šeta ponosno otkrivajući trudnički stomačić.Ovog puta je na Instagramu otišla korak dalje pa je objavila potpuno obnaženu fotografiju.Inače, Emili je nedavno bila na udaru kritika zbog neobične izjave da rod deteta neće znati do njegove 18. godine.

- Kada nas ljudi pitaju: "Da li želite dečaka ili devojčicu?", mi volimo da odgovorimo da nećemo znati rod deteta dok ono ne napuni 18 godina i onda će nas samo obavestiti. Svi se ovome smeju. Sviđa mi se ideja da ne namećem rodne stereotipe svom detetu - izjavila je manekenka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati