Poznati

Direktno.rs

04. 12. 2020. 18:37 0

O njoj priča ceo svet: Ko je Italijanka koja ljubi Nikol Kidman (VIDEO)

Mlada italijanska glumica Matilda de Angelis izgleda je širom otvorila vrata Holivuda i slave svojim poljupcem sa koleginicom Nikol Kidman, sa kojom sarađuje u novoj hit seriji "Slom".

Nova serija HBO-a postigla je neviđen uspeh, a gledaoci su jedva dočekali prikazivanje šeste epizode kako bi otkrili ko je ustvari ubio Elenu Alves. Priliku da odglumi atraktivnu mladu majku dobila je Matilda de Angelis, 25-godišnja Italijanka koja je stala rame uz rame s najvećim glumačkim imenima današnjice i pokazala da Holivud sigurno može da računa na nju.

Zvezdana glumačka postava, koja uključuje Nikol Kidman, ali i Hjua Granta i Donalda Saterlenda, bila je dovoljan mamac da se gledaoci prikuju za novu HBO-ovu seriju "Slom". A dobru odluku da prihvati malu, ali upečatljivu ulogu ubijene ljubavnice Elene Alves, Matilda de Angelis mogla bi u budućnosti veoma dobro da unovči.

Trenutno ceo svet priča o njenom filmskom poljupcu s Nikol Kidman, a sve to verovatno bi na kraju moglo da joj donese nove i primamljive uloge.Matilda de Angelis 25-godišnja je italijanska glumica koja je odrasla nedaleko od Bolonje, a svojom je lepotom, ali i glumačkim sposobnostima odavno osvojila filmsku kritiku u svojoj zemlji. Sada bi, zahvaljujući novoj ulozi, isto mogla da napravi na svetskoj sceni.

Iako u seriji i nije imala prilike da preterano glumi, Matilda je pokazala da je za dobru ulogu spremna apsolutno na sve - skinula se potpuno gola, odglumila scenu seksa sa 60-godišnjim Hjuom Grantom, ali i poljubila 53-godišnju Nikol Kidman tokom scene u liftu.

- Najmanje sam strahovala od poljupca s Nikol. Znala sam da se dobro ljubim, pa nisam puno razmišljala o tome - priznala je i dodala:

- Bilo da se radi o mojim očima, ustima, grudima ili vagini, moje je telo samo još jedan alat kojim se izražavam. To sam ja. Sve dok je cilj ispunjen, golotinja može biti snažan način da se izraziš i uveriš nekoga u nešto.Inače, njen san od detinjstva bio je da postane pevačica pa je rado delila svoje muzičke snimke na društvenim mrežama, ali život joj je ispisao drugačiji scenario pre pet godina, kada je odabrana na otvorenom kastingu u Rimu za svoj prvi glumački angažman. Na nagovor prijatelja otputovala je iz Bolonje u Rim na audiciju na kojoj se tražila devojka specifičnog izgleda, koja nije profesionalna glumica i ima naglasak iz tačno određene italijanske regije. Malo je reći da je Matilda imala baš sve to i dobila je ulogu bez puno muke.

Pojavljivala se u nekim italijanskim filmovima i televizijskim projektima, međutim ništa se ne može uporediti s ovim svetskim uspehom. Nakon što ju je njen agent obavestio o novoj HBO-ovoj seriji za audiciju se sama snimala u Bolonji i potom poslala video.

Uloga u "Slomu" za nju ne samo da je bila prvi angažman za američku televiziju, već i njena prva gluma na engleskom, njen prvi put u Njujorku, u kom je serija snimana, kao i prvi filmski poljubac i to s ni manje ni više nego s oskarovkom Nikol Kidman.- Kada sam pročitala scenu, bila sam uverena da nema šanse da dobijem ulogu jer je bila reč o velikoj sceni, a ja sam je odglumila na svoj način. Rekla sam sama sebi da ću probati i dati sve od sebe, stoga kad su mi rekli da sam ulogu i dobila, nisam mogla da verujem - otkrila je i dodala kako je to proslavila tako što se jako napila i celu noć provela plešući s prijateljima.

Kako bi se što bolje pripremila, upisala je privatne časove engleskog jezika, a potom je otputovala u Njujork da bi se upoznala s Nikol Kidman i Hju Grantom.

- Bio je to prvi put da sam došla u Njujork i bila sam jako uzbuđena. Bilo je neverovatno da hodam tim gradom i da se jednostavno izgubim - rela je glumica.Matilda je odglumila Elenu Alves, mladu majku dvoje dece koja je unela nemir među članice visokog društva, čija deca pohađaju luksuznu privatnu školu. Tek se s vremenom shvatilo kako je ona imala ljubavnu aferu s onkologom s pedijatrije (Hju Grantom), zapravo suprugom Grejs Frejzer, koju je odigrala Nikole Kidman.

Zahvaljujući ovoj ulozi već je dobila priliku da skrasi naslovnu stranicu italijanske "Grazije", dala je intervjue za "W" i "Interview", a dobila je i priliku da snimi mini seriju o Leonardu da Vinciju, u kojoj glumi s Fredijem Hajmorom i Ejdanom Tarnerom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati