Poznati

Direktno.rs

30. 11. 2020. 09:12 82

I Ceca zna sve o Đilasu: Radim 33 godine i nemam 5 nekretnina!

Svi danas sve znaju o koroni, ali i o Draganu Đilasu. Svi, koji bi neki poen kod Aleksandra Vučića, učestvuju u orkestriranom linču i satanizaciji Dragana Đilasa. Zašto bi folk pevačica Svetlana Ražnatović bila izuzetak?

U sinoćnjem Hit tvitu na TV Pink, kada se povela reč o napadima Vučićevih medija na predsednika Stranke slobode i pravde, i Svetlana je imala "šta da kaže" na tu temu.

- Kada pričamo o rodbinskim odnosima, mene i sestru su proglasili lopovima, priznale smo krivicu bez suđenja, jer od dva zla biraš manje. Moja sestra nema ništa, a ja koja radim 33 godine, i plaćam porez državi, nisam uspela da zaradim pet nekretnina. Ne kažem da sam sirotinja, ali... Kad god je poreska inspekcija i provera uvek sam ja prva na udaru. Uvek se češlja poreklo moje imovine, moji koncerti... - navela je Ražnatović.

I njen stav o koroni...

- Sve je usko povezano, sve što je vezano za okupljanje ljudi je stalo. Prvo nas zdravstveno ugrožava, ja poznajem ljude iz mog okruženja koji imaju kovid i sa tim se ne treba šaliti, moramo da nastavimo da se čuvamo, ja sam radila test na antitela, imam ih, tako da sam zaštićena. Svuda je isto, ceo svet je stao. Sve je povezano, sve što okuplja ljude na globalnom nivou je stalo - rekla je Ceca u "Hit Tvitu".

U studiju su još gosti bili predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić i Aleksandar Apostolovski, kolumnista "Politike".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 82

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati