Poznati

Direktno.rs

30. 11. 2020. 09:07 0

Venčanje nakon TRI meseca: Ljubav Brusa Vilisa i Demi Mur (FOTO)

Glumci Brus Vilis i Demi Mur dugo su bili jedan od najpopularnijih parova u Holivudu, a iako njihov brak nije potrajao, ostali su dobri prijatelji.

Brus Vilis i Demi Mur bili su dugo vremena jedan od najpopularnijih slavnih parova na svetu, a uprkos razvodu i dalje su dobri prijatelji. Par je imao čak dva venčanja koja nikada neće zaboraviti.

Ludo su se zaljubili 1987. godine, a samo tri meseca od momenta kada su počeli ljubavnu vezu, pobegli su u Las Vegas i tamo se venčali. Vest o venčanju obišla je svet, a par meseci kasnije organizovali su i raskošnu svadbu na kojoj su bili svi njihovi prijatelji i porodica.Na ceremoniji im je svirao Little Richard, a među zvanicima su bila poznata imena iz sveta šoubiza. Ipak, 1998. godine svetu su otkrili da je njihovoj ljubavi došao kraj. Zahtev za razvodom predali su 2000. godine.

Kasnije je Demi u memoarima otkrila kako su se oduvek dobro slagali, a oboje su hteli decu, što ne znači da su hteli i da budu u braku.- Mislim da smo bili strastveniji oko dece nego oko samog braka - napisala je Moore u memoarima.

Vilis je inače Demin drugi suprug. Prvi put je pred oltar išla s Fredijem Murom 1980. godine, a zajedno su bili pet godina. Treći brak bio je onaj sa Eštonom Kučerom a trajao je od 2005. do 2013. godine, kada su se zauvek rastali.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati