Poznati

Direktno.rs

26. 11. 2020. 11:51 0

Manekenka ima važnu poruku: Bitno je uživati sam sa sobom

Manekenka Bojana Barović čestitala je svojoj majci rođendan objavom na svom Instagram profilu, a tom prilikom poslala je i važnu poruku svim ljudima u ova teška vremena.

Bivša članica grupe Models i žena pevača Nikole Rokvića, iskoristila je priliku da svima pokaže koliko je ponosna na svoju majku i da bi trebalo svi da sledimo upravo njen primer.

Bojana je na Instagramu objavila fotografiju gde pozira zajedno sa majkom i svojom decom, a u opisu fotografije, osim što je veličala osobine i razmišljanja svoje majke, kojoj se divi, ona je poslala svima najvažniju životnu poruku.
Manekenka je zaključila da bi svi trebalo da dođemo u taj stadijum da znamo da uživamo i u samoći, a ne samo da zavisimo od drugih.

Barovićeva tvrdi da ćemo tako svi biti srećniji i da če međuljudski odnosi tako biti još iskreniji i kvalitetniji.

- Pitam je danas, kao da ne znam, pa koji ti je po redu? Na šta ona odgovara "Ne pitaj, onaj loš broj (66)", uz smeh. A znam da je to ne dotiče i da ustvari ne misli tom, jer je istog trenutka otišla u kuhinju da završi svoj rođendanski ručak pričajući neku potpuno drugu priču - napisala je Bojana ispod objave i nastavila:- Oduvek sam volela to što nije sujeverna, to što se ne plaši skoro ničega, to što je toliko pozitivna onom pravom pozitivom, to što gleda svoja posla, to što se mučila ceo vek bez kukanja, to što zna da uživa u penziji, to što zna da uživa sama sa sobom! E to poslednje mi je omiljeno, i nešto što me je spasilo u inostranstvu, veza sa samim sobom i ta vrsta samostalnosti koju samo jaka osoba može da ima.. Jer zavisnost od drugih je strah od samoće i samog sebe. To ne znači da smo odaljeni od drugih, baš suprotno, prisniji smo jer ne provodimo vreme zajedno iz straha od samoće, već iz ljubavi prema drugima i želje da budemo zajedno. I kad je tako, više jurimo jedni drugima u zagrljaj jer je iskrenije. Srećan rođendan mama - završila je rođendansku čestitku za svoju majku Barovićeva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati