Poznati

Direktno.rs

26. 11. 2020. 10:03 0

"Daću ti se noćas k'o Severina": Glumica postala folkerka

Glumica Jelena Gavrilović poznata je i po svom glasu i možda je jedna od najboljih pevačica među glumicama, a sada je sve iznenadila i totalno drugačijom verzijom sebe i svog pevanja u pesmi "Mamurna barabo".

Naime, Gavrilovićeva se prisetila starih dana i jednog starog projekta u kojem je igrala sa nedavno preminulim Ivanom Bekjarevim.

Glumica je na svoj Instagram profil postavila spot za pesmu "Mamurna barabo", koji je snimila tada za jedan sitkom i koji je, kako kaže, slika i prilika sadašnje muzičke scene.

Jelena kaže da je ispala proročica, ali da su se ona i ekipa koja je radila na tom projektu trudili da sve izgleda što je gore i sarkastičnije moguće, jer oni su tad i napravili parodiju na muzičku scenu Srbije. Danas je to ipak postalo više nego popularno.- Dakle, ovaj video nastao je u produkciji Fakulteta dramskih umetnosti, klasa produkcije profesora Gorana Pekovića. Setila sam se ovoga kada nas je napustio Ivan Bekjarev, igrali smo zajedno u ovom sitkomu - napisala je glumica i nastavila:

- Dakle toliko smo se trudili da ovo izgleda treš. Da, malo bolje kada razmislim da smo sa više potrudili ovo bi postalo ozbiljan hit! Ali, kako da vam kažem, ova devojka Tixy (lik koji tumačim) je slika i prilika i proročanstvo domaće muzičke scene (uz velike izuzetke). Ne znam da li da se smejem Ili da plačem. Možda i jedno i drugo! Autotjun - zaključila je Gavrilovićeva.

Međutim, iako je sve ovo bilo samo preuveličavanje i šala, Jeleni se odmah, sa rečima hvale, javila i koleginica Ana Franić.- Džabe autotjun, džabe što se sprdaš, i dalje niko ne peva bolje a bo'me i ne izgleda. Sreća da ne znaju da si moj Šilja i boginja idiotluka. Volim te i to ne samo zbog zelene svilene haljine, crvenog karmina i Lare Fabian - napisala je Ana u komentaru ispod videa.

Ostali komentari zvučali su slično, a jedan je ipak kratko i jasno opisao trenutnu muzičku situaciju u Srbiji i Jeleninu parodiju.

- Ozbiljan potencijal sada za hit, a bila nekad parodija - napisao je jedan od pratilaca.

U linku pogledajte kako je Jelena Gavrilović predvidela razvoj muzičke scene Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati