Poznati

Direktno.rs

26. 11. 2020. 06:00 1

Bekuta: Moj slučaj je merna jedinica licemerja

Pevačica Ana Bekuta osvrnula se na osude javnosti kojim je bila izložena zbog toga što je sa 17 godina odlučila da rodi dete.

Bekuta je pre nego što je postala punoletna rodila sina Igora, ali je ubrzo morala brigu o njemu da prepusti jednom domu. Zbog toga je decenijama bila tema tabloida, iako je njen naslednik jasno naveo da taj period života ne vidi kao traumatičan.

- Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan deo života bude bez deteta. To se nikad nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Verujte da sam oduvek na taj period gledao najnormalnije. Taman posla da majci zameram što je morala da me da u dom. Nikada joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav zakon bio tada - rekao je Igor pre nekoliko godina.- Želela sam da rodim dete. Istina, nanela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam meseci bio u domu da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan i bespogovoran da je moj mali lepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih. Plod moje mladalačke ljubavi bio je krunski dokaz da sam nedostojna, da me je nečastivi obeležio - ispričala je Bekuta beogradskim medijima u prošlosti, a sada se još jednom osvrnula na svojevrsno tabloidno zlostavljanje kojem je bila izložena.- Moj slučaj je merna jedinica licemerja. Neverovatna je upornost s kojom pojedini novinari godinama bacaju kamenje na mene, takoreći pokušavaju da me razapnu s tim u vezi. Ponekad se zapitam kako se ne umore, kako se sami sebi ne zgade. Međutim, vidim da je moj greh napokon dosadio ljudima i da više ne prodaje naslovne strane - rekla je pevačica sada za magazin "Story".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati