Poznati

Direktno.rs

25. 11. 2020. 09:52 3

Još jedna predstava otkazana, glumica poručila: Idite u teretanu

Glumica Vanja Milačić reagovala je putem Instagrama na nove mere Kriznog štaba koje se odnose na skraćeno radno vreme pozorišta.

Nakon nekoliko kolega koje su iskazale neslaganje sa novim merama Kriznog štaba, oglasila se i glumica Vanja Milačić.

Ona je na Instagram storiju objavila fotografiju kojom je potvrdila da je predstava "Kad je Niče plakao", zakazana za 26. novembar, zvanično otkazana, a ispod toga je kratko napisala: "Idite u teretanu."

Ova reakcija predstavlja direktnu kritiku novih propisanih mera u zaštiti od koronavirusa kojim je radno vreme ugostiteljskih objekata, ali i pozorišta, ograničeno na do 18 časova. Za razliku od kulturno-umetničkih institucija, teretanama širom zemlje je omogućeno da nesmetano funkcionišu.Reakcije Vanje Milačić na skraćeno radno vreme pozorišta je samo jedna od nizu u poslednjih nekoliko dana.- Nisam siguran koliko će biti delotvorno to što je početak predstave sada pomeren na 18 sati. Mislim da će ljudi koji rade do pet teško uspeti da dođu na vreme. Možda bi ipak bilo bolje da smo igranje obustavili dok ne prođe ovaj najgori talas. Iskreno, jedva čekam da se sve ovo završi i da se sa publikom opet družimo u normalnim okolnostima, u punoj sali - rekao je nedavno Slobodan-Boda Ninković za časopis "Gloria", a sličan stav imao je i njegov mlađi kolega Viktor Savić.- Predstave ne mogu da se igraju, uskoro verovatno ni u crkvu neće moći da se ide (jer bliži se post), ali ne brinite, teretane mogu da rade i posle 18 časova. Sve je u redu - ironično je poručio Savić na Instagramu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati