Poznati

Direktno.rs [ Izvor: RTCG ]

24. 11. 2020. 14:50 3

Policija: Vlado, nisi nas dobro razumeo!

Uprava crnogorske policije donela je rešenje o zabrani ulaska Vladu Geogrievu u Crnu Goru, ali to rešenje nije vremenski ograničeno, i rok važenja zabrane nije 10 godina, kao što je navedeno u saopštenju advokatske kancelarije koja ga zastupa, saopštila je crnogorska policija.

- Na rešenju se ne navodi tačan datum prestanka važenja istog, već se samo navodi da se zabranjuje ulazak u Crnu Goru licu V.G., koji je nosilac lične karte sa rokom važenja do 14. maja 2030. godine, te je ovaj datum tumačen od strane pravnih zastupnika kao rok važenja zabrane ulaska u Crnu Goru, što nije tačno - pojasnili su iz policije.

Navode da je prilikom redovnih graničnih provera na graničnom prelazu Sitnica, 27. avgusta oko 13.30 sati, od strane službenika Stanice granične policije Herceg Novi, na ulazu u Crnu Goru, kontrolisan pevač Vlado Georgiev, koji je državljanin Republike Srbije.

- Prilikom graničnih provera ustanovljeno je da ovom licu važi mera zabrane ulaska u Crnu Goru. Uvidom u elektronske evidencije koje vodi Uprava policije Crne Gore, utvrđeno je da postoje razlozi nacionalne odnosno unutrašnje bezbednosti ili javnog zdravlja, čime su bili ispunjeni uslovi da se ovom licu, na graničnom prelazu Sitnica, ne dozvoli ulaz u Crnu Goru - navode iz policije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati