Poznati

Direktno.rs

24. 11. 2020. 13:08 0

BOL "Živeće sa nama dok postoji Amadeus bend"

Članovi popularnog Amadeus benda putem društvenih mreža i medija praštaju se od prijatelja i člana, koji ih je jutros napustio pošto je izgubio bitku sa koronavirusom i umro u 45. godini.

Milan Kordulup, gitarista Amadeus benda, od kolege se oprostio putem svog Instagram profila, tako što je obavestio javnost da nas je Bojan napustio, a ista objava je osvanula na zvaničnom Fejsbuk profilu Amadeus benda.

- Dragi prijatelji, sa velikim bolom i neizmernom tugom u srcu obaveštavamo vas da nas je danas, 24. novembra 2020. godine prerano napustio naš Bojan Zlatanović Tokan. Tokanov neizbrisivi trag nastaviće da živi kroz Amadeus i sve nas, kroz sve ono čime nas je zadužio kao veliki čovek pre svega, kroz ritam koji je utkao u naša srca i kroz ispomene kojima je oplemenio naše duše. Vole te zauvek tvoji Amadeusi - na zvaničnoj Fejsbuk stranici benda napisao je gitarista popularnog benda i nastavio:

- Zahvaljujemo se kompletnom osoblju bolnice "Dr Dragiša Mišović" na njihovom nesebičnom požrtvovanju i trudu u borbi sa ovom opakom bolešću. Držite se i čuvajte se - napisao je Milan.

Ovu vest potvrdio je i pevač benda Bojan Tasić, poznatiji kao Džaja Amdeus. On je slomljen od tuge ipak objasnio za medije kako je tekao Zlatonovićev boravak u bolnici.

- Jeste, istina je nažalost. Umro je od korone u KBC-u Dragiša Mišović. Moram da se zahvalim svom osoblju tamo i lekarima i sestrama, koji su dali sve od sebe, i više od toga, da probaju da ga izvuku iz toga, ali nisu uspeli, bolest je uzela maha. Na kraju, napustio nas je jutros. Bio je na respiratoru nekoliko dana, doktori su zaista dali sve od sebe, ali nisu uspeli. Mnogo je teško - priznao je Džaja.

Na tragičnu vest odreagovao je i Aca Stanimirović, koji otkriva  kako je sve izgledalo kada su se poslednji put čuli i da je verovao da će Bojan biti dobro.

- Poslednji put smo se čuli pre oko 9 dana, pre nego što je stavljen na respirator. Kad smo pričali bio je na kiseoniku. Verovao je da će biti okej. Šta se tu desi, niko ne zna. Hvala osoblju i direktoru bolnice Dragiša Mišović, oni su junaci, šta su dali od sebe da ga spasu - objasnio je Aca i odao počast svog preminulom kolegi.

- On će živeti sa nama dok god postoji Amadeus bend. Bio je sa nama od početka, od 1997. godine - dodao je muzičar.

I klavijaturista benda, Bojan Stanimirović, slomljen je zbog smrti kolege.

- Otišao je najbolji bubnjar i pevač koga smo imali. Hvala bolnici Dragiša Mišović što su dali sve od sebe da ga spasu. Živeće večno kroz Amadeus Bend. Takvi ljudi kao što je moj pobratim Tokan, nikada ne umiru. Amin - rekao je muzičar.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati