Poznati

Direktno.rs

24. 11. 2020. 14:24 0

Jelena i Ivan: Ljubavna bajka koja nije uvek savršena

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić važe za jedan od najskladnijih poznatih parova, ali, kao i svaki par, tako i oni imaju svoje uspone i padove, o kojima retko kada govore.

 Pevačica i glumac počeli su romansu 2008. godine. Tokom jedne romantične šetnje na crnogorskom primorju, nasmejani par je viđen zajedno i ceo Balkan je ubrzo čuo da su Ivan i Jelena zaljubljeni jedno u drugo.
 
Nakon godinu dana medije su preplavile informacije da je ipak došlo do kraha ove velike ljubavi, a nijedno od njih dvoje nije želelo da komentariše navode. To je pak potvrđeno kada se Tomaševićeva nije pojavila na Ivanovom koncertu u Domu sindikata, a njegova izjava bila je suzdržana.
 
- Jelenu ne treba očekivati - rekao je tada.

Mnogi su navijali da se romansa nastavi, a to se dogodilo tek godinu dana kasnije, kad su shvatili da ne mogu jedno bez drugog.
Nastavili su da budu zajedno krijući se koliko god su im to mediji dozvoljavali, baš kao i na samom početku veze, sve dok 21. juna 2011. godine u Londonu nije usledila velika prekretnica. U trenucima kada čak ni najbliži nisu znali da su obnovili romansu, glumac i pevačica su se u Engleskoj verili.Usledilo je svadbeno veselje krajem avgusta 2011. godine, u crkvi Svete Trojice, a mlada i mladoženja su se odlučili da baš u Gornjem Milanovcu stanu pred oltar. Kako je Ivan iz Užica, a Jelena iz Kragujevca, pa da im se svatovi ne bi ljutili jer su došli na "tuđi teren", rešili su da je najbolje da se bađu na pola puta.
U braku su dobili ćerkicu Ninu, koja je centar njihovog sveta, a Jelena i Ivan redovno podržavaju jedno drugo i u poslovnim poduhvatima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati