Poznati

Direktno.rs

17. 11. 2020. 17:26 0

NAJSEKSI LATINA? Selma se razgolitila, muškarci zumiraju

- Nedostaje mi leto - napisala je zgodna latina u opisu fotografije za kojom su svi odlepili.

Američko-meksička višestruko nagrađivana glumica Selma Hajek (54) je jedna od najlepših žena na svetu, a i u šestoj deceniji njena lepota ne prolazi.

Naime, zvezda filma "Desperado" je objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj je pokazala svoje zanosno telo, a u prvi plan je stavila bujne prirodne obline.

- Nedostaje mi leto - napisala je glumica u opisu fotografije na kojoj pozira na plaži.Tom prilikom Selma je nosila crni jednodelni kupaći kostim, beli šešir, crne naočare za sunce i zlatni nakit - narukvice i minđuše, koje su još više istakle njenu lepotu.

Njen kupaći kostim se vezivao oko vrata, a uzak prorez na dekolteu otkrivao je nešto što su zumirali muškarci širom sveta.

Na provokativnoj fotografiji i izvajanom telu pozavidele su joj i mnogo mlađe žene, a na ovoj objavi je prikupila preko milion lajkova, dok se komentari poput ovih broje na stotine: "Žena o kojoj su maštali mnogi muškarci", "Prelepa i seksi Selma, ponosni smo na tebe", "O bože toliko si zgodna, i dalje si jedna od najseksi žena Holivuda".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati