Poznati

Direktno.rs

14. 11. 2020. 10:26 0

Najluđa ljubav i brak koji je zamalo trajao samo 9 dana!

Na današnji dan pre 22 godine venčali su se Denis Rodman, čuveni "loš momak" NBA lige i Karmen Elektra, glumica zanosnih oblina koja se proslavila u hit seriji "Čuvari plaže".

Ovaj naizgled nespojivi par postao je tema broj jedan svetskih tabloida kada su obelodanili da su stupili u romantični odnos. Rodman je uveliko bio velika zvezda, ne samo zbog sposobnosti na terenu već i zbog nekonvencionalnog ponašanja van njega.

Za potrebe promocije autobiografije "Bad As I Wanna Be" Rodman je osmislio PR momenat koji se i danas pamti. Naime, on je obelodanio da je biseksualac, obukao venčanicu i najavio da će uskoro oženiti samog sebe. Njegova odabranica je ipak postala Elektra, koja je devedesetih godina krasila naslovne strane mnogih časopisa i smatrana jednom od najseksipilnijih glumica.Njihova veza je bila turbulentna, uzbudljiva i završila se brzo. Elektra je nedavno NBA zvezdu i bivšu ljubav opisala kao "tihog čoveka koji je voleo da pojede čizburger i popije milkšejk pre utakmice", i otkrila da ju je uvek zvao "mama". Venčali su se 14. novembra 1998. godine, ali su zatražili poništenje braka samo devet dana kasnije.

Uspeli su da izmire nesuglasice, pa je brak potrajao do aprila sledeće godine, kada je i zvanično okončan.

- Nakon utakmica počinjala je žurka. Prvo bismo otišli na večeru, pa u strptiz klub, to bi trajalo satima... Pokušavala sam da ispratim taj tempo. Uspevala sam duže vreme u tome. Osećala sam se kao jedan od njegovih drugara koji se trudio da ga isprati - rekla je jednom prilikom Karmen o periodu njihove ljubavi.- Nekad mi se činilo da on nije ljudsko biće. Ja bih imala najgore glavobolje sledećeg jutra, a on bi bez problema otišao na trening. Možda je samo zakasnio par puta - opisala je Rodmana čuvena lepotica.

- Da, bilo nam je sjajno, imali smo tu divlju ljubav, ali bilo je i teških vremena. Bez obzira na sve, uvek ću mu želeti sve najbolje - zaključila je nedavno Karmen.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati