Poznati

Direktno.rs

12. 11. 2020. 13:06 0

Bojan Perić o albanskoj pevačici: Trebalo bi da angažuje PR-a!

Dua Lipa nedavno je najavila veliki online koncert za koji će karte sada moći da kupe čak i fanovi iz Srbije. Glumac Bojan Perić, kao i reper grupe THCF Borko Vujičić, misle da je pevačica, obzirom na ranije skandalozne izjave, preterala.

Studio 2054 je događaj koji ova britanska pevačica albanskog porekla najavljuje kao ekskluzivni online nastup a sada je prošilila listu zemalja koje će moći da ga prate.Na novom spisku nalaze se, između ostalih, i Bosna i Hercegovina, Mađarska, Bugarska, Severna Makedonija, Grčka, Češka, Albanija, Hrvatska, Kosovo, ali i Srbija.

Obzirom da je poslednjih meseci iznenadila ceo region promovisanjem Velike Albanije, kao i raznim drugim politički provokativnim izjavama, Lipa je za kratko vreme uspela da dobije veliki broj negativnih komentara iz mnogih balkanskih zemalja, dok su se i pojedine javne ličnosti oglasile zbog poteza pevačice rođene u Prištini.Naročito sada, kada je pozvala Srbe da joj plate da bi je slušali.

- Britanska pevačica bi morala da shvati da je 21. vek - rekao je glumac Bojan Perić siguran da se radi o provokaciji Srba.- Nikako mi se ne dopada način na koji upravlja svojom karijerom, pa bi pre nego što nas pozove da plaćamo njene koncerte mogla da se pozabavi time da angažuje ozbiljniji PR tim, koji će voditi njene društvene mreže i javna obraćanja - dodao je on.

Borko Vujičić, reper iz grupe THCF, koji se godinama bavi humanitarnim radom na Kosovu i Metohiji, rekao je šta ima na ovu temu.- Ne slušam muziku Due Lipe i nisam upoznat sa njenim radom. Nije mi simpatična zbog agresivnog mešanja politike u muziku, pa mi samim tim nije jasan ni njen poziv Srbima da prate i plate njen koncert posle svega što je o Srbima propagirala - kazao je Borko.

- Verovatno se radi o nekom vidu provokacije, pa bi sve što bih dalje komentarisao bilo suvišno - zaključio je Vujičić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati