Poznati

Direktno.rs

07. 11. 2020. 14:54 0

NBA zvezda verio Danijelu Rajić: Posle suđenja prsten!

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Pol Džordž verio je svoju dugogodišnju devojku Srpkinju Danijelu Rajić, a ovo bi bila jedna bajkovita priča da svemu nije prethodio veoma čudan odnos kao i suđenje između sada budućih bračnih partnera.

NBA zvezda na kolenima je uz prosute latice crvenih ruža zaprosio svoju izabranicu, a zatim je usledila i luda žurka uz mnogo alkohola, marijače, ali i poznate hitove srpskih folk pevačica, uz koje smo već videli kako se košarkaš zabavlja i đuska.Kada bi neko pogledao snimke srećnih verenika pomislio bi da je to jedna od najvećih ljubavi na svetu. Međutim, između Pola i Danijele ne da je bilo uzburkanih strasti, već je cela njihova priča završila čak i na sudu i upravo zbog njihove istorije, cela javnost sada im se podsmeva i pravi šale na njihov račun.

Srpkinja i košarkaš bili su u žiži javnosti jer su završili na sudu posle njegovog odbijanja da prizna dete.Naime, Rajićeva se smuvala sa Džordžom dok je bila go-go plesačica u Majamiju. Započeli su vezu koja je potrajala nekoliko meseci, ali ubrzo nakon prekida Danijela je shvatila da je trudna. Džordž joj je prvo nudio milion dolara da pobaci, nije priznavao dete i sve je završilo na sudu, a kasnije je košarkaš tužio Danijelu i tražio starateljstvo nad devojčicom.

Sve se na kraju završilo miroljubivo, a nakon sudske drame njih dvoje su ponovno završili zajedno i dobili i drugo dete.Na društvenim mrežama sada se nižu šale na njihov račun, naročito na račun košarkaša, jer važi za nekog beži od obaveza, ko često menja klubove, a na kraju čak nije uspeo nii da potrefi odgovarajuću veličinu prstena za svoju buduću ženu."Čak i njegova devojka je dobila vrše prstenja od njega", "Ne bih se iznenadio kada bi omašio prst stavljajući joj ga na ruku", "Iznenađen sam što se Džordz uopšte pojavio na svojoj veridbi", samo su neki od komentara koji su upućeni košarkašu, dok je srpska striptizeta dobila jedan ali vredan "Nije završio na pravom prstu, ali bar si dobila prsten".

Sve u svemu, izgleda da ljubav uvek nađe svoj put, pa čestitamo budućim supružnicima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati