Poznati

Direktno.rs

05. 11. 2020. 10:09 0

Davor Šuker niže misicu za misicom: Ljubi 25 godina mlađu

Nekadašnji fudbalski as Davor Šuker u poslednje vreme je veoma blizak sa bivšom misicom Hrvatske Kristinom Bralo, međutim oboje tu vezu i dalje drže podalje od medija i javnosti.

Bivši golgeter Vest Hema, Arsenala i Reala očito je slab na misica, jer je i ranije bio u vezama sa krunisanim lepoticama. Međutim, još nijedna nije uspela da ga dovede do oltara.

Predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske u poslednje vreme često se druži sa bivšom Kraljicom Hrvatske dvadesetsedmogodišnjom Kristinom Bralo.Šuška se kako ga je plavokosa lepotica visoka 178 cm sa savršenim merama 90-60-90 osvojila na prvu, ali o ovom odnosu nijedno se ne izjašnjava javno već mesecima.

Nedavno je na poziv hrvatskih medija misica potvrdila da poznaje Davora ali je i demantovala da su u vezi i nije želela da razgovara o toj temi.Kristina Bralo bila je Kraljica Hrvatske 2013. godine. U poslednje vreme okrenula se pevačkoj karijeri pa je snimila pesme "Pronto", "Atlantida" i "Hrvatice".

Poslednja poznata Šukerova veza bila je s bivšom Mis Hrvatske Majom Cvjetković, zbog koje je često putovao u Ameriku. Zajedno su bili dve godine.Bivši fudbaler pre Maje ljubio je splitsku manekenku Draganu Radošević, ali i bivšu manekenku Kristinu Bradač, kao i bivšu teniserku Ivu Majoli. Spekulisalo se da će se skrasiti sa španskom voditeljkom Anom Obregon, ali to se nije desilo.

Šuker je znao reći da jednostavno nije našao onu pravu. Da li će 25 godina mlađa Kristina uspeti da ukroti ovog sada vež pedesetdvogodišnjeg zavodnika videćemo.

Dok ne ozvaniče vezu, u linku možete pogledati spot mlade Kristine Bralo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati