Poznati

Direktno.rs

24. 10. 2020. 07:40 0

Pevačica ponovo fascinira novim izgledom (VIDEO)

Pevačica Adele večeras će biti gostujuća voditeljka u popularnom televizijskom šou programu "Saturday Night Live", a najava nove emisije napravila je haos na društvenim mrežama.

Adele je u najavi emisije pokazala novu liniju i tanak struk, a milioni njenih fanova složili su se da izgleda fantastično.

Gošća će joj biti Gabriela Vilson, poznatija kao H.E.R., ali nju je definitivno već zasenila sama pevačica koja je skidanjem kilograma napravila neverovatnu transformaciju.- Prelepa je, rasplakaću se - napisala je jedna od obožavateljka pevačice u komentarima na zvaničnoj Instagram stranici NBC-ja gde je nova emisija i najavljena.Adel je početkom maja ove godine pozirala za Instagram fotku na kojoj je bilo očigledno da je izgubila više od 50 kilograma. Od tada njeni obožavaoci nestrpljivo čekaju svako njeno pojavljivanje u javnosti, a komplimenata nikad nije dosta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati