Poznati

Direktno.rs

22. 10. 2020. 16:28 1

Ivan Ivanović: Deset godina kralj malih ekrana!

Popularni televizijski voditelj Ivan ivanović danas slavi 45. rođendan.

Ivanović je televizijsku karijeru počeo kao "takstista" u popularnom kvizu "Keš taksi". Gledaoci su ga zavoleli, pa je ubrzo dobio priliku da ih uveseljava jednom nedeljno u autorskoj emisiji. 

"Veče sa Ivanom Ivanovićem" je za deset godina koliko se emituje na malim ekranima prikupilo simpatije gledalaca širom Srbije, ali i regiona. Ivan je postao jedno od voljenijih televizijskih lica, ali je često bio i na meti kritika.

Optuživan je za "prelaženje granice" kada su neke fore u pitanju, a on je na tu temu imao jasan odgovor.

- Ja se obraćam celoj državi. Možda bih zapostavio gledaoce koji žive u ruralnijim sredinama i one manje obrazovane kada bih se samo bavio temama koje bi meni i tebi bile zanimljive. Jednom sam govorio foru o Frediju Merkjuriju i niko u publici se nije nasmejao. Samo je petoro znalo ko je Fredi Merkjuri. Ti moraš da budeš svestan da mlade generacije ne znaju ko su bili Bitlsi. A i njima mora nešto da se da - rekao je jednom prilikom Ivanović.Iako njegov stil nije uvek svima privlačan, popularni voditelj je zasigurno uveo jednu novinu u svet srpskog televizijskog programa. Sting, Brajan Feri, Džon Čalis (poznatiji kao "Bojsi" iz "Mućki"), kraljica fado muzike Mariza, Bili Ajdol, sve su to ličnosti koje ne bismo bili u prilici da upoznamo da nije bilo sada već čuvene emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

U ime redakcije Direktno.rs želimo mu srećan rođendan!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati