Poznati

Direktno.rs

22. 10. 2020. 07:01 0

Kejdž ispričao anegdotu zbog koje ga smatraju LEGENDOM

Oskarovac Nikolas Kejdž ispričao je zanimljivu anegdotu iz svog života koja je oduševila kako njegove fanove, tako i ljude koji nisu ljubitelji njegovog rada.

Glumac i režiser Nikolas Kejdž je Oskarom nagrađen za rad na filmu "Leaving Las Vegas" u kojem tumači lik alkoholičara i kockara. Tokom intervjua sa muzičarom Merlinom Mensonom, Kejdž je odlučio da podeli sa publikom razlog zbog kog nakon jede prilike više nikada nije seo za kockarski sto.

Pre trideset godina je prvi put imao susret sa kockarskim životom, a situacija koja je usledila obeležila mu je život.- Bio sam na Bahamima, ušao sam u kazino i osećao se kao pobednik, kao da ništa ne može da pođe po zlu. Moja igra bila je rulet. Ušao sam s 200 dolara i nisam propustio broj, do te mere da je gospođa koja je vrtela rulet rekla da nema ništa slađe od ponavljača - započeo je priču glumac i dodao:- Za 20 minuta pretvorio sam 200 u 20.000 dolara pa sam otišao i našao sirotište na Bahamima, upoznao svu decu i direktorku sirotišta i rekao joj: "Ovo je za vas." Stavio sam joj 20 hiljada dolara u ruke i otišao. Nikad više nisam kockao, jer da jesam, to bi uništilo snagu tog trenutka - zaključio je Kejdž.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati