Poznati

Direktno.rs

21. 10. 2020. 13:06 5

Lepa Brena: U toku je biološki rat protiv čovečanstva

Pevačica Lepa Brena, jedna od najvećih zvezda ovih prostora, nedavno je proslavila jubilarni 60. rođendan u krugu porodice. Sada je za magazin "Story" govorila o tome kako joj nije smetalo što nije imala veliko slavlje, ali je usput podelila i svoje mišljenje o pandemiji koronavirusa.

- Specifična je situacija pa sam rođendan provela samo u krugu porodice, dece i unuka. Pazimo jedni druge, pazimo da se ne zarazimo, zato je moj okrugli rođendan prošao bez slavlja. Ne nedostaje mi to. U mom životu bilo je mnogo druženja i rođendana, dečjih, prijatelja, porodice... Jedno slavlje ne znači ništa, biće ih mnogo kada se situacija smiri i kada budemo mogli da se zagrlimo i poljubimo. Nedostaje mi da zagrlim i izljubim ljude koje volim. I moja deca su shvatila da je ovo pravi biološki rat protiv čovečanstva i da moramo da vodimo računa - ispričala je Brena pomenutom magazinu.

Ona je napomenula i da su predviđanja o virusu postojala godinama unazad.- Ova godina je ključna ne samo za mene već za ceo svet jer smo se suočili s pandemijom koju je još pre četiri godine Bil Gejts najavljivao, i tada je pričao da svet nije spreman za to. I to nam se i desilo, koronavirus bacio nas je na kolena. Zaustavila se ekonomija i svetska mašinerija - rekla je pevačica i dodala:

- Mislim da će se i za četiri-pet godina pojaviti neki novi virus. Svi smo mislili da sami krojimo sudbinu, ali nije tako. Postoji neko moćniji od pojedinaca, ko nam kroji živote, neko to zove kosmičkom silom, Bogom ili nekom energijom. Ja mislim da postoje ljudi koji kroje sudbinu čitave planete. Tek ćemo saznati šta se dešavalo... - zaključila je Brena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati