Poznati

Direktno.rs

20. 10. 2020. 10:26 0

Mina Lazarević zaplakala na televiziji: "Šta reći?"

Glumicu Minu Lazarević su savladale emocije kada je govorila o teškim momentima u životu.

Glumica Mina Lazarević (45) sa suzama u očima jedva je pričala o najtežim trenucima u životu, a najviše ju je potreslo kada je govorila o svojoj deci. Ona je iznela detalje o razvodu od baletana Gorana Stanića koji ju je pretukao 2015. godine u stanu.

- Nekada brakovi nisu rasturani zbog toga što je tradicija uvek bila na prvom mestu, pa je bila sramota. Tradicija je u prošlom veku prekinuta. Sada, kad se neko razvede, pomisliš: "Ja ne znam ni šta su tražili zajedno". Kako će svako u tome da se ponaša, to je već individualno, to ne možeš da znaš na početku - ispričala je Mina.Na pitanje kako je njen stariji sin, kog je glumica dobila iz prvog braka, reagovao na sve ono što se dešavalo između nje i Stanića, pričala je sa knedlom u grlu i suzama u očima.- Pa, burno je reagovao. On je stariji. Normalno je da drugačije doživljava sve. Ali... Mislim, šta da ti kažem... - rekla je Mina u emisiji "Preživeli" na televiziji K1.

Podsetimo, nakon što je pretukao Minu, baletan je tada priznao krivicu, a sa sudom se nagodio da kaznu odsluži u kućnom pritvoru, uz elektronski nadzor, godinu dana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati