Poznati

Direktno.rs

19. 10. 2020. 11:36 0

Glumica ponovo trudna: Stiže društvo sinu Vukašinu!

Glumica Nina Janković navodno je ponovo u drugom stanju i sa suprugom Matejom Dičićem čeka drugo dete.

Nina, koja ovih dana radi na nekoliko novih projekata, a koju od ovog vikenda gledate u seriji "Mata i tata se igraju rata", još uvek u javnosti ne želi da priča o blagoslovenom stanju jer je na početku trudnoće, navode mediji.

Srećne vesti glumica je navodno saopštila samo suprugu, sinu Vukašinu i najbližim članovima porodice.

- Kada joj je doktor rekao da je trudna, Nina je bila van sebe. Baš je srećna što je ponovo u drugom stanju, jer je oduvek želela da ima višečlanu porodicu. Kako je tek na početku trudnoće, ne želi da previše govori o tome, a obavestila je samo članove porodice i neke od prijatelja - rekao je neimenovani izvor i objasnio da Nina pokušava da se fokusira samo na trudnoću i da će učestvovati samo u onim projektima koji nisu previše zahtevni.Prijatelj porodice otkrio je i da je par presrećan, te da im pol deteta nije toliko bitan.

- Pol bebe još uvek nije otkrila, ali to ni njoj, ni suprugu nije bitno. Njihova želja je bila da sinu podare društvo za ceo život, zbog čega su neizmerno srećni. Nina će prikočiti kada je karijera u pitanju. Snimila je sve scene što se tiče serije "Mama i tata se igraju rata", koja je za vikend počela da se emituje, a za ostale dogovorene projekte će se uskladiti u zavisnosti od toga kako se bude osećala i kako se bude radilo na setu zbog korone - rekao je on.Jankovićeva i Dičić upoznali su se preko Ninine drugarice i koleginice Tamare Dragičević. Verili su se krajem 2012, a venčali 31. maja 2014. godine u Beogradu. Sina Vukašina dobili su u aprilu 2018.

- Dete je ono što mi je falilo proteklih godina da bih mogla da kažem da sam apsolutno srećna. Sada se osećam potpuno. Život sada ima veći smisao i mnogo je zabavniji, nikada nije dosadno - rekla je Nina jednom prilikom za magazin "Gloria".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati