Poznati

Direktno.rs

16. 10. 2020. 19:30 0

URNEBESNO: Glumac prošetao mačku u kolicima za bebe (FOTO)

Mekoli Kalkin, svima dobro poznat kao klinac iz filma "Sam u kući", iako odavno nema neku zapaženiju ulogu, i dalje ne prestaje da zasmejava i šokira javnost.

Ovoga puta, glumac je, zajedno sa svojom devojkom koja je na povodcu šetala psa, prošetao svoju mačku koju je vozio u kolicima istim onim kao za bebe.

Iako je mnogima prizor urnebesan, kolica za kućne ljubimce više nisu retkost. Mnogi poznati ih kupuju, a takva su kolica dostupna čak i na Balkanu. Na veb šopovima se mogu naći po ceni od 60 do oko 100 evra.Glumac nas, svake godine uoči Božića zasmejava kao mali Kevin u reprizama kultnog filma "Sam u kući", a zapravo je od snimanja prošlo mnogo godina. Toliko, da je Mekoli nedavno napunio 40 godina, a tom prilikom se našalio na svoj račun.

- Hej ljudi, želite li da se osećate starima? Imam 40 godina. Nema na čemu. Sada kada imam 40 godina, vreme je da upadnem u krizu srednjih godina. Mislim da ću se baviti surfovanjem. Imate li vi neke sugestije?- napisao je glumac povodom svog rođendana na Tviteru i izazvao lavinu komentara.

Pogledajte kako izgleda glumac u šetnji sa svojim kućnim ljubimcima i zašto su mu se svi smejali.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati