Poznati

Direktno.rs

08. 10. 2020. 09:24 0

KAKVA MASKA Glumac iz "Sam u kući" nasmejao sve! (FOTO)

Mekoli Kalkin, glumac najpoznatiji po ulozi malog Kevina u filmu "Sam u kući" našalio se putem Tvitera pokazavši kakvu zaštitnu masku je odabrao.

Kalkin je nedavno proslavio 40. rođendan što je šokiralo sve koji su odrasli uz voljeni film "Sam u kući" i sve naredne delove. S obzirom na to da ga na malim ekranima oduvek gledamo u "mini izdanju", neverovatna je činjenica da mali Kevin više nije tako mali.

Ipak, Mekoli je slavu koju je stekao kao dečak iskoristio i sa sobom poneo lepe uspomene iz tog doba. Neretko se šali na svoj račun, odnosno sa činjenicom da mu je do danas to ostala najupečatljivija uloga. Sada je sa pratiocima na Tviteru podelio kakvu zaštitnu masku je odabrao, a u pitanju je jasna povezanost sa filmom koji ga je proslavio.

- Samo da ostanem bezbedan, noseći oljuštenu kožu svog mlađeg ja. Ne zaboravite da nosite svoje maske, deco - napisao je Kalkin ispod fotografije na kojoj nosi masku sa motivima čuvene scene iz filma "Sam u kući".

U pitanju je dobro poznata scena kada mali Kevin ostaje sam kod kuće, a njegovi roditelji, kao i braća i sestre odlaze na putovanje. Kevin odlučuje da se "osamostali" na sve načine i da živi kao odrastao čovek, pa se "baci" na brijanje ispred ogledala, ali to se ne završi dobro:

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati