Poznati

Direktno.rs

30. 09. 2020. 19:58 4

Ljubav u Beloj kući: Melanija i Tramp opet bez emocija!

Tradicija Donalda Trampa da ne pokazuje emocije prema Melaniji u javnosti nastavljena je i posle prve debate ovogodišnjih predsedničkih kanditata.

Naime, nakon sinoćne debate, Donaldu Trampu i Jou Bajdenu na bini su se pridružile i njihove supruge. 

Na snimku se vidi kako Melanija hladno prilazi Donaldu i staje pored njega. Zatim se na bini pojavljuje i Džil Bajden, koja se svom mužu bacia u zagrljal, sve vreme, kako to i mere zdravstvenih bezbednosti nalažu, noseći masku na licu.

Melanija je i nakon njihovog zagrljalja ostala suzdržana i Trampa je samo potapšala po ramenu, dok je on nju ipak na kraju uhvatio za ruku. Međutim, videlo se da je oboma neprijatno i da je sve bio na silu.

Ovakvo ponašanje primetili su i tviteraši, a neki su komentirali kako jedva čekaju da Bajden pobedi pa da se "prava ljubav vrati u Belu kuću".

- Pogledajte kako dr Džil Bajden grli i ljubi Džoa Bajdena nakon debate, a Melanija i Tramp jedva da su se i dodirnuli. Jedva čekam izbore da se prava ljubav vrati u Belu kuću - rekao je jedan od tviteraša, dok su se i svi ostali složili sa tom konstatacijom.

Inače, ovo nije prvi put da ovaj bračni par ima ovakve reakcije jedno na drugo.

Svi se sećamo slične reakcije kada su se nasuprot Melanije i Donalda našli bračni par Obama, kao i čuveni silazak sa stepenica iz aviona, gde gospođa Tramp uporno ne dozvoljava mužu da je uhvati za ruku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati