Poznati

Direktno.rs

30. 09. 2020. 14:24 0

Šer tvrdi: Duh bivšeg muža mi je u kući!

Pevačica Šer otkrila je da veruje da je duh njenog pokojnog bivšeg muža, Sonija Bona, zabavlja paljenjem i gašenjem lustera u njenom domu.

Šer se razvela od Sonija Bona 1975. nakon šestogodišnjeg braka i više od decenije zajedničkog nastupanja. Soni je preminuo 1998. godine nakon nesreće na skijalištu, a popularna pevačica tvrdi da joj se bivši suprug obraća kao duh.

Naime, Šer je u jednom intervjuu ispričala da je ubeđena u to da Soni pali i gasi svetlo na lusteru u njenoj kući kada je tako nešto apsolutno nemoguće.

- Ja verujem da Soni to radi. Imam jedan predivan luster koji se pali kada je to nemoguće, kada nema struje. Ja volim duhove, preferiram duhove u odnosu na neke ljude - iskrena je bila Šer koja je pored zavidne karijere poznata i po plastičnim operacijama.

Estetske zahvate nikada nije ni pokušavala da sakrije, ali pre nekoliko godina otkrila je časopisu "People" da se kaje zbog onoga što je uradila svojim grudima.

- Od svih zahvata kajem se zbog grudi. Moje operacije su bile noćna mora. Grudi su mi u potpunosti kasapljene, a ništa nije postignuto Štaviše, izgledaju gore nego što su bile pre - ispričala je Šer.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati