Poznati

Direktno.rs

29. 09. 2020. 22:00 1

Ćerka Zorana Cvijanovića "rešila" bankrot i živi snove!

Ćerka glumca Zorana Cvijanovića Milena je glumica i pevačica koja živi i radi u Los Anđelesu. Uspela je da se uzdigne iz teških životnih okolnosti i sebi obezbedi ono što želi.

Naime, pošto je glumac Zoran Cvijanović 2015. godine zapao u finansijske probleme kada je sav novac koji je imao uložio u partnersku firmu za reciklažu, ali je umesto zarade ostao bez "groša", nije bilo novca za Milenino školovanje u Americi.

Ona je tada odlučila da sama plati školovanje. Milena je skupljala novac za školovanje kako bi ostvarila san, pa je i sam glumac Zoran Cvijanović uplatio prilog od simboličnih 50 dolara.Zanimljivo je da se tada među prvih desetoro ljudi koji su Mileni donirali simboličnu količinu novca za školarinu našla polovina vaterpolo reprezentacije Srbije i to Filip Filipović, Duško Pijetlović, Stefan Mitrović, Živko Gocić i Milan Aleksić.Uspela je da upiše čuveni Univerzitet Berkli, a kako je sama navela u eseju koji je istaknut na sajtu ustanove, roditelji su uspeli da prikupe još jedan deo novca koji je pomognao za putne troškove, smeštaj i hranu, zdravstveno osiguranje, knjige i veoma skupu školarinu od čak 40.000 dolara godišnje.

Danas je veoma uspešna. Milena živi u Los Anđelesu, bavi se muzikom i glumom. Udala se u oktobru prošle godine i tada je objavila fotografije sa intimnog venčanja uz koje je dobila bezboroj čestitki i pohvalnih komentara na račun izgleda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati